Flyeractie straatdiner

door | 19-06-2023 | Nieuws

Buurtverenigingen zijn als volkstuin-, stierenfok- en kunstenaarsverenigingen: als er maar genoeg bestuursleden geworven kunnen worden, blijven ze bestaan. Zo ook Buurtvereniging Het A-kwartier dat binnenkort zijn zevende lustrum kan vieren. Door corona was het even uitgesteld, maar nu kan het dan toch gebeuren. Het wordt een straatdiner met saxofoonmuziek.

Flyeractie

Om het straatdiner ter ere van het lustrumfeest op 25 juni onder de aandacht te brengen is gekozen voor een intense flyeractie. In korte tijd worden zo’n 2.500 door fotograaf/graficus Han Santing ontworpen flyers verspreid. Activiteitencoördinator Evelien Alkema organiseert de verspreiding met militaire precisie: vier bestuursleden wordt een deel van het A-Kwartier toegewezen. 

Geen posters

Het is altijd weer even zoeken welke reclametechniek het meest passend wordt geacht. Omdat er bij deze activiteit is afgezien van posters blijven de blinde muren, etalages, ramen van woonhuizen leeg. Een enkele wildplakker heeft toch kans gezien de uitgang van de ondergrondse parking aan Reitemakersrijge binnen te dringen, even wachten op een aankomende rolkoffer en dan mee naar binnen slippen, en er een zelfgemaakte poster van negen flyers aangeplakt.

Effect? 

Vooraf wordt het aantal mee-etende gasten op circa 75 bepaald. Al vrij snel melden zich zo’n 35 gasten aan. Na de start van de flyeractie is er een kleine piek te zien in de aanmeldingen, van ongeveer 35 gaan we vlot naar 75, dat betekent per flyerbezorger tien gasten. Het gaat een bijzondere maaltijd worden.

Misschien ook interessant voor jou

Wilt u onze
vereniging
Steunen?

N

Een persoonlijke contributie bedraagt € 12,50 p/j.

N

Voor een huishouden van 2 of meer personen is deze slechts € 17,50 p/j.

N

U kunt zich aanmelden met uw NAAM, ADRES,POSTCODE en E-MAIL via hetakwartier@gmail.com o.v.v.”Lidmaatschap”
We nemen per omgaande contact met u op!