Opening Kosmotroniks

door | 22-10-2023 | Nieuws

Op 21 oktober wordt de KOSMOTRONIKS-expositie geopend aan Westerhaven 16. Beeldend kunstenaar Harry Arling, eerder hier geïnterviewd als stamgast, verricht de openingshandeling, voorafgegaan door een korte toespraak, zelf. Gestoken in een felgele overall licht hij de ontstaansgeschiedenis toe. 

Wie had indertijd ooit kunnen denken dat hier een expositie van 31 Kosmotroniks objecten zou plaatsvinden? De begane grond van nummer 16 is omgetoverd in een fraaie privé museumzaal: witte muren, goed licht, en, zoals bij openingen gewoonlijk: nootjes en drankjes. 

Buren, vrienden, bekenden en familie, waaronder Arlings moeder, lopen rond, hier en daar aah’s en ooh’s slakend, onder de indruk van zijn kunstzinnige, precieze, supergedetailleerde, kleurrijke werken. De kunst van magische machines. Bijna alle objecten zijn voorzien van een lampje. Prijzen variëren, van ongeveer € 500,- tot 25.000. Arling verzorgt lezingen en workshops en maakt ook werken op verzoek, indien gewenst met door de koper zelf aangedragen materialen.

Misschien ook interessant voor jou

Wilt u onze
vereniging
Steunen?

N

Een persoonlijke contributie bedraagt € 12,50 p/j.

N

Voor een huishouden van 2 of meer personen is deze slechts € 17,50 p/j.

N

U kunt zich aanmelden met uw NAAM, ADRES,POSTCODE en E-MAIL via hetakwartier@gmail.com o.v.v.”Lidmaatschap”
We nemen per omgaande contact met u op!