Schoonmaakactie, nu met medewerking van studenten

door | 9-04-2024 | Nieuws

Op maandag 4 maart was het weer zover. Het A-kwartier stak de handen uit de mouwen met de maandelijkse schoonmaakploeg. Deze keer hebben we de Lage der A en de Westerhavenstraat ontdaan van peuken, voortuintjes van uitpuilende dode takken en verder allerlei andere rommel verzameld en weggegooid. 

Tot nu toe deden wijkbewoners mee die ook lid zijn van Buurtvereniging Het A-Kwartier. Maar de opruimploeg is uitgebreid: voor het eerst deed er ook een delegatie van studentenvereniging Albertus Magnus mee. Daarmee werd het team versterkt met 5 studenten. Dit is nu een vaste samenwerking. Albertus zorgt elke maand voor een aantal mensen die mee gaan helpen. Het doet ons bijzonder goed te zien dat deze samenwerking tussen wijk en studenten gestalte krijgt. We hopen op een voortdurende samenwerking.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om mee te helpen. U weet het: eerste maandag van de maand (na de sirene) verzamelen we om 3 uur bij de Visserbrug. Na afloop om ongeveer 4 uur drinken we wat met elkaar. De ene keer bij iemand thuis, de andere keer zitten we bij een horecagelegenheid.

Met zijn allen houden we de buurt gezellig, schoon en leefbaar.

Misschien ook interessant voor jou

Wilt u onze
vereniging
Steunen?

N

Een persoonlijke contributie bedraagt € 12,50 p/j.

N

Voor een huishouden van 2 of meer personen is deze slechts € 17,50 p/j.

N

U kunt zich aanmelden met uw NAAM, ADRES,POSTCODE en E-MAIL via hetakwartier@gmail.com o.v.v.”Lidmaatschap”
We nemen per omgaande contact met u op!