“Spiegelingen” in Der Aa-theater

door | 23-06-2024 | Nieuws

Al een dik decennium woon ik in het A-kwartier, en bijna dagelijks fiets ik door de A-kerkstraat langs het Der Aa-theater, maar ik ben er (shame on me…) nog nooit binnen geweest. Daar komt volgende week eindelijk verandering in! 

Want dan speelt musicalgroep De Kaballero’s in dit theater de voorstelling waar zo’n 20 kinderen van 10-12 jaar al het hele schooljaar iedere woensdagmiddag aan werken. Met in de cast A-kwartierbewoner en mijn zoon Gijs (10) die de rol vertolkt van ottO (niet Otto, dat is een andere rol). Het stuk gaat over een magische spiegel in een school, die kinderen het tegenovergestelde van zichzelf laat zien (vandaar Otto en ottO). Dit gaat natuurlijk gepaard met spoken, stoere en gemene kinderen en veel lol. Het wordt een muzikale voorstelling voor jong en oud. 

De regie en de muziek is o.a. in handen van componist en dirigent Robert Ramaker, die je zou kunnen kennen van de Bommen Berend-musical die jaarlijks in het Museum aan de A wordt opgevoerd.  

De Kaballero’s spelen op zaterdag 29 juni om 14.00 uur en 16.15 – kaartjes zijn te koop via https://www.kabaalmuziektheater.nl/ 

Misschien ook interessant voor jou

Wilt u onze
vereniging
Steunen?

N

Een persoonlijke contributie bedraagt € 12,50 p/j.

N

Voor een huishouden van 2 of meer personen is deze slechts € 17,50 p/j.

N

U kunt zich aanmelden met uw NAAM, ADRES,POSTCODE en E-MAIL via hetakwartier@gmail.com o.v.v.”Lidmaatschap”
We nemen per omgaande contact met u op!