Buurtdiner A-kwartier 07.06.2024

door | 11-06-2024 | Nieuws, Activiteiten

Vorig jaar juni, ter ere van het lustrumjaar van Buurtvereniging A-kwartier, werd er voor het eerst een buurtdiner gehouden op het pleintje bij de Vissersbrug men was enthousiast en stak de koppen bij elkaar voor een tweede editie. En die kwam er, georganiseerd door Buurtvereniging A-kwartier en de Gemeente Groningen, gekoppeld aan de activiteiten rondom GroningenSail, op vrijdagavond 7 juni. Het werd een muzikale editie, met muziek van o.a. de Shady Lane Bluegrass band en het Prins Claus Conservatorium.

De Sleutel verzorgde alweer (!) een uitstekende BBQ met vlees, vis, groente en allerhande salades. Het weer zat mee, de zon scheen, de muziek klonk goed. Hoeveel kaartjes er waren verkocht weet ik niet, maar alle tafels waren vol en er werden zelfs nieuwe bijgeplaatst.  Tijdens de avond schoven willekeurige voorbijgangers aan aan de lange tafels, de drankjes waren voor iedereen (tegen betaling) te verkrijgen. 

Onze kinderen (7 en 10 jaar) waren in de minderheid en besloten Klokhuis te kijken, waarna wij nog een koffie dronken met de buurman. Het feest was nog in volle gang toen wij rond 20.00 de kinderen achterna gingen, het fotoverslag van Han Santing vertelt de rest. 

Op naar de derde editie!

Misschien ook interessant voor jou

Wilt u onze
vereniging
Steunen?

N

Een persoonlijke contributie bedraagt € 12,50 p/j.

N

Voor een huishouden van 2 of meer personen is deze slechts € 17,50 p/j.

N

U kunt zich aanmelden met uw NAAM, ADRES,POSTCODE en E-MAIL via hetakwartier@gmail.com o.v.v.”Lidmaatschap”
We nemen per omgaande contact met u op!