Opening ontbijt- en lunchcafé Luhu

door | 2-10-2022 | Nieuws

Na maanden hard werken is ontbijt- en lunchcafé Luhu aan de Munnekeholm vanaf 1oktober geopend. Op 30 september was er een besloten partijtje voor zogenaamde ambassadeurs: medewerkers, crowdfundinvesteerders en andere nauw betrokkenen.
Luhu wordt gerund door Dennis en Engelien en ze worden geassisteerd door een legertje medewerkers. Luhu, het eerste café in Nederland dat wordt gerund door doven, voert een ontbijt- en lunchkaart, bij de bereiding waarvan gebruik gemaakt wordt van streekproducten.
Het leuke in Luhu is dat je niet gebarentaal hoeft te beheersen om een bestelling te doen, van gasten wordt gevraagd op een andere manier te communiceren dan ze gewend zijn, dus met gebaren en andere communicatiemanieren.Op de bovenverdieping van het pand is een grote ruimte van het Clubhuis voor doven in en (ver) buiten Groningen. Twee maal in de maand wordt er op maandag een groepsmaaltijd, Smakgroep genaamd, georganiseerd voor iedereen die dat leuk lijkt, doof of niet.
Verder: in het Clubhuis voor doven worden gebarencursussen georganiseerd, kan een zaal worden gehuurd en is er een vrouwen-, een jongeren- en dartsclub en meer…. Binnenkort vindt de Algemene Ledenvergadering van buurtvereniging Het A-Kwartier in het Clubhuis voor Doven plaats.

Misschien ook interessant voor jou

Wilt u onze
vereniging
Steunen?

N

Een persoonlijke contributie bedraagt € 12,50 p/j.

N

Voor een huishouden van 2 of meer personen is deze slechts € 17,50 p/j.

N

U kunt zich aanmelden met uw NAAM, ADRES,POSTCODE en E-MAIL via hetakwartier@gmail.com o.v.v.”Lidmaatschap”
We nemen per omgaande contact met u op!