De columnisten trappen af

door | 10-03-2022 | Columns

Maar liefst zes personen meldden zich aan na een oproep om mee te doen als columnist op deze website van Het A-Kwartier. De zes pioniers zijn: Hans Alders, Evelien Alkema, Mark Hömmen, Klaas van der Meulen, Tjerd van Riemsdijk en Hans van de Sande.
Er is vergaderd, gelachen, overlegd, gediscussieerd en onderhandeld. En er zijn definitieve plannen gesmeed. Naast deze zes pioniers zitten er nog wat namen ‘in portefeuille’. Die willen het nog even aankijken en wellicht in een tweede fase aansluiten. Prima!

Met regelmaat, het plan is tweewekelijks, zal er een column verschijnen. Er zijn geen inhoudelijke regels anders dan dat er een zekere relatie met het A-Kwartier moet zijn. En zoals u van mensen in uw omgeving weet, kunnen relaties intensief, liefdevol, opwindend, oppervlakkig, gepassioneerd, hatelijk, tolerant, flitsend, humorvol, sleets en alles ertussenin zijn. Soms zal er een foto bij worden geplaatst en soms moet u het met alleen de 350 woorden doen. Want ja, het worden geen ellenlange teksten, we hebben democratisch besloten dat de columns max 350 woorden gaan tellen, maar, als een toegeeflijke club onderwijzers die geen zin hebben in kwade ouders op de stoep, staan we een marge van 10% toe. Met zes personen en een ritme van twee weken, schrijft elke columnist eens in de twaalf weken.

Genoeg voorinformatie… Volgende week maandag de eerste: van de hand van Klaas van der Meulen.
Veel leesgenoegen gewenst!

Misschien ook interessant voor jou

Wilt u onze
vereniging
Steunen?

N

Een persoonlijke contributie bedraagt € 12,50 p/j.

N

Voor een huishouden van 2 of meer personen is deze slechts € 17,50 p/j.

N

U kunt zich aanmelden met uw NAAM, ADRES,POSTCODE en E-MAIL via hetakwartier@gmail.com o.v.v.”Lidmaatschap”
We nemen per omgaande contact met u op!